Kezdőlap

Általános Iskola Intézményegység

 

Bemutatkozás

Aktualitások

 

 

Bemutatkozás

Aktualitások

 

 

Bemutatkozás

Aktualitások

 

 

Bemutatkozás

Aktualitások

 

 

 

Bemutatkozás

Aktualitások

 

KÖZZÉTÉTELI LISTA

DOKUMENTUMOK

EREDMÉNYEINK

TÁMOGATÓINK

ELÉRHETŐSÉGEK

AKTUALITÁSOK

Káptalanfüredi tábor

2019. tavaszán külső támogatói segítség folytán egy remek lehetőség tárult elénk. Megszervezhettünk egy nyári tábort a ”magyar tengerhez”, amivel a saját tanulóinkat örvendeztethettük meg. Az úticélunk Káptalanfüred volt, amelynek gyömrői táborhelyén nagy szeretettel fogadtak minket. A hetünk nagyon mozgalmasan telt, színes programokkal örvendeztethettük meg tanulóinkat. Lehetőségünk nyílt utazgatni, így a füredi városnézés, a tihanyi hajókázás és a Veszprémi Állatkert látogatása sem maradt el. A gyermekek nagy örömére az idő nagyon kellemes volt, így az elengedhetetlen pancsolásra is sor került. Bár fáradtan, de hatalmas mosollyal tértünk haza, puttonyunkban a boldogság és elégedettség érzésével.

Antal Brigitta, Sinkóné Salvári Katalin, Mihályiné Gavallér Orsolya

– • –

XXIII. Regionális Benedek Elek Szavalóverseny

2019. március 27-én intézményünkben ismét megrendezésre került a "Felfénylő szavak" szavalóverseny immár hagyományos megyei döntője. Számos társintézmény nevezte tanulóit az idei seregszemlére. A zsűrizést - a szervező tanárok felkérésére-iskolánk nyugdíjas gyógypedagógusai örömmel vállalták. Lestár Zoltánné, Csorba Etelka és Gáspár Lászlóné mosolyogva, figyelmesen hallgatták a jobbnál-jobb produkciókat, biztatták az izguló, néha tévesztő gyerekeket. 9 órától zajlott a regisztráció. 10 órakor az alsó tagozatosok színvonalas műsora nyitotta meg az idei rendezvényt. A versmondók korcsoportok szerint, szólítás után álltak a zsűri és a közönség elé. A gyerekek többsége fegyelmezetten hallgatta az elhangzó verseket, udvariasan meg is tapsolták egymást. A versenyt megszakító szünetben vendégül láttuk a résztvevőket, az utolsó elhangzott szavalat után pedig kézműveskedésre invitálták kollégáink a gyerekeket. A közelgő húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódva nyuszi és csibe figurák készültek a szorgos kezek nyomán. Mire a foglalkozás befejeződött, a zsűri is elkészült az értékeléssel. 1-2-3. helyezettet hirdettek minden korcsoportban és három különdíjat is kiosztottak. A gyerekek és kísérő-felkészítő tanáraik jó hangulatban, pozitív élményekkel indultak haza. A rendezvény értékelésére szolgáló kérdőívek is bizonyítják, hogy jó volt, érdemes volt megtartani az idei versenyt, és értékőrzés folytatni évről-évre ezt a sokéves hagyományt...

"Mert ránk is szükség van, Pont miránk!" (Baranyi Ferenc)

Nemes Júlia gyógypedagógus

– • –

A Monori Tankerületi Központ - immár hagyományosan - az intézmények nevelő testületei által javasolt pedagógus kollégák munkáját emelte ki. Ünnepélyes keretek között két pedagógus részesült ebben az elismerésben intézményünkből, Baranyai Gizella és Zentai Emőke. Az ünnepély 2018. május 29-én 13:00-kor került megrendezésre a Monori Vígadóban.

 

 

 

Felvételi jegyzék

inda

youtube

inda

www.gyomro.hu

inda

kulturiszt

inda